Blue Friday: Hoe wij bijdragen aan een duurzamere toekomst

Blue Friday: Hoe wij bijdragen aan een duurzamere toekomst

Terwijl Black Friday bekend staat om enorme kortingen en overmatige consumptie, is het ook belangrijk om stil te staan bij de schaduwkanten van deze koopgekte.

Vaak hebben die lage prijzen elders in de wereld hoge kosten, slechte arbeidsomstandigheden, onethische productiemethoden en een groeiende ecologische voetafdruk tot gevolg. 

Bij Bigger Picture willen we een positief verschil maken, zelfs tijdens Black Friday, en daarom introduceren we 'Blue Friday'. In plaats van blindelings consumeren aan te moedigen, leggen wij de nadruk op positieve impact en bewuste keuzes. Voor elke aankoop tijdens Blue Friday doneren wij geen 1.000, maar wel 10.000 liter schoon drinkwater. Deze actie is bedoeld om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld én bewustwording te creëren over de gevolgen van overconsumptie.

Met Blue Friday willen we laten zien dat consumentenkracht ook positief gebruikt kan worden. Jouw aankoop bij Bigger Picture gaat niet alleen om jouw behoeften; het heeft ook een tastbare en positieve impact op de wereld. Samen werken we aan een duurzamere toekomst en laten we zien dat bewuste keuzes, zelfs tijdens kortingsperiodes, echt een verschil kunnen maken.

Samen gaan we voor de Bigger Picture!

Deze actie is geldig t/m maandag 27 november 2023.