Onze missie; een betere wereld voor iedereen.

Onze missie; een betere wereld voor iedereen.

Bij Bigger Picture hebben we een missie die voor velen als onhaalbaar werd beschouwd: het gebruik van kleding als een middel om een positieve impact op de wereld te hebben. In een tijd waarin de fast fashion industrie de overhand heeft en consumenten vaak meer aandacht besteden aan de fysieke prijs van kleding dan aan de prijs die de natuur en het productieproces betalen, streven wij naar een verschuiving in bewustzijn.

 

De realiteit is dat de kledingindustrie momenteel wordt gedomineerd door snel wisselende trends en goedkope massaproductie. Veel consumenten worden verleid door betaalbare prijzen zonder stil te staan bij de verborgen kosten van deze ogenschijnlijk voordelige keuzes: slechte arbeidsomstandigheden, milieuvervuiling en een wegwerpcultuur die de aarde belast. Echter, we zien een veelbelovende verschuiving waar steeds meer consumenten zich bewust worden van de impact van hun koopgedrag op de wereld om hen heen, en dat juichen we toe.

 

Bij Bigger Picture omarmen we fashion als een vorm van expressie, maar we willen dit combineren met een diepere betekenis. Onze website, social media-kanalen en andere communicatie-uitingen zijn niet alleen gericht op het aanbieden van stijlvolle kleding, maar ook op het inspireren van mensen om bewuster te consumeren en na te denken over de stempel die ze achterlaten bij het kopen van kleding.

 

Een van de manieren waarop we deze missie ondersteunen, is door bij elke aankoop ook een project in Afrika te ondersteunen. We geloven in het creëren van een positieve kettingreactie, waarbij de impact van duurzame keuzes verder reikt dan de kleding zelf. Door onze klanten bewust te maken van de duurzame opties en hen te betrekken bij ons bredere doel, hopen we een gemeenschap van bewuste consumenten te bouwen die samenwerken aan een betere wereld.

 

2024 staat voor ons in het teken van nieuwe collecties, meer zichtbaarheid, waardoor we onze missie bij veel meer mensen over kunnen brengen en nog veel meer positieve impact kunnen maken op de wereld.