hoe werkt het?

Herroepingsrecht en retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij jij uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zal je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als jij de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Ons retouradres
IDV MEDIA BV
Witte Vlinderweg 11
1521 PS Wormerveer

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

naar de shop
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow
shop niow

Frequently asked Questions

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Alle bestellingen worden zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 2 werkdagen verzonden. In Nederland wordt de bestelling binnen 24 uur geleverd vanaf het moment dat wij deze naar je verzenden. Voor andere landen kan de verzending iets langer duren.

Wat is het retour- en omruilbeleid?

  • Om voor retournering in aanmerking te komen, moeten de artikel(en) zich in dezelfde staat bevinden als waarin u deze heeft ontvangen, in de originele verpakking en voorzien van de originele labels. Geen zorgen, de toegevoegde cadeaus (zoals de bedankkaartjes) zijn helemaal van jou!
  • Om contact op te nemen over retourzendingen, kunt u ons een e-mail sturen met het volgende onderwerp: “Uw naam – Productretour”. Vermeld in de e-mail de volgende zaken: het ordernummer – bestelde product(en) – product(en) dat je wilt retourneren – reden van retour.
    Wij beantwoorden alle retour-e-mails binnen 48 uur.
  • U kunt een product retourneren tot 14 dagen vanaf de datum waarop wij het naar u hebben verzonden.
    Als u een product retourneert omdat het defect is, vergoeden wij uw verzendkosten voor het retourneren van het/de artikel(en) en/of sturen wij u een nieuw artikel of uw geld terug. Als u om andere redenen een artikel retourneert, worden de verzendkosten voor het retourneren van het artikel(en) niet terugbetaald.
  • U dient de goederen naar het volgende adres te sturen: Witte Vlinderweg 11, 1521 PS, Wormerveer, Nederland.

Hoe volg ik de status van mijn bestelling?

Je ontvangt van onze vervoerder een track & trace e-mail. Hier kun je jouw bestelling mee volgen.

Verzenden jullie naar mijn land?

Yes, wij verzenden wereldwijd. Bij verzendingen buiten Europa kan de levertijd echter iets langer duren.

Hoe verzorg ik de producten?

Wij raden aan om de kleding binnenstebuiten te wassen/strijken. Wat betreft wassen adviseren wij een maximale temperatuur van 30 graden Celsius. Het is altijd het beste om kleding op te hangen en te drogen.

onze gegevens

Contact

Witte Vlinderweg 11
1521 PS Wormerveer

support@biggerpictureclothing.com
085 0708255

Bigger Picture® Clothing is een merknaam van:
IDV media BV
KvK nummer 57542996

naar IDV